تمام مشتریان و خریداران برنج طارم به دنبال خرید برنج خوش عطر هستند. عطر برنج برای آنها در اولویت های خرید برنج لنجان در بازار قرار دارد. آنها برنج طارم را به شرط عطر می خواهند.
دلایل کاهش عطر برنج ایرانی
در سال های اخیر با افزایش صنعتی شدن کاشت برنج شاهد کاهش چشمگیر عطر برنج هستیم. بسیاری از کشاورزان به کمک سم و کودهای شیمیایی به دنبال برداشت محصول بیشتر هستند. علاوه بر این حتی در مرحله برداشت برنج جهت سرعت بخشیدن به کار، شاهد روی کار آمدن دستگاه های کمباین هستیم که شالی های را بلافاصله بعد از دور به کارخانه های شالیکوبی انتقال می دهند. و در کمترین زمان ممکن تبدیل به برنج سفید می شود.
از طرفی عطر برنج ها در مناطق مختلف با یکدیگر فرق دارد. یعنی شرایط جغرافیایی و همچنین شرایط آب و هوایی بر روی عطر برنج تاثیرگذار است.
با توجه به مطالب فوق، عطری نبودن برنج های ایرانی در سال های اخیر می تواند به مرحله نگهداری، برداشت و تبدیل برنج بستگی داشته باشد. ولی تاثیرگذارترین عامل بر روی عطری شدن برنج به زمان برداشت برنج برمی گردد. یعنی برنج های برداشت شده در پاییز عطر بیشتری نسبت به برنج های برداشت شده در تابستان دارند.
در مرحله نگهداری برنج، استفاده از کود و سموم شیمیایی؛ در مرحله برداشت، استفاده از دستگاه های برداشت سریع و در مرحله تبدیل، استفاده از دستگاه های برنجکوبی سریع را می توان در عطری نشدن برنج های ایرانی دخیل دانست.
در واقع برنج باید مراتب و مراحل طبیعی رشد خود را به صورت طبیعی طی کند و بعد از برداشت به آرامی خشک شده و در نهایت تبدیل به برنج سفید شود تا شاهد عطر خوش برنج ایرانی باشیم.
در قدیم برنج های ایرانی عطری بودند. چرا؟ چون اس سموم شیمیایی استفاده نمی شد و یا خیلی کم استفاده می شد. شالی ها بعد از دور به مدت یک الی دو روز در معرض نور طبیعی خورشید به آهستگی خشک می شدند. و در نهایت بذر برنج وارد خشک کن شده و تبدیل به برنج عطری می شدند.
یکی از عوامل موثر دیگر در عطری شدن برنج به نحوه تراشیدن پوسته داخلی برنج برمی گردد. زمانی که پوسته خارجی برنج (شلتوک) تراشیده می شود. حال نوبت به تراشیدن پوسته نرم داخلی برنج (سبوس) می رسد. این مرحله در کیفیت ظاهری و همچنین در عطری شدن برنج تاثیرگذار خواهد بود. اگر پوسته داخلی زیاد تراشیده شود آنگاه رنگ برنج سفید و شفافت تر خواهد شد. این تراش زیاد اغلب باعث از بین رفتن عطر برنج خواهد شد. دانه های برنج باید به صورت استاندارد و حرفه ای تراشیده شود تا هم ظاهری مشتری پسند داشته باشد و هم عطر خود را حفظ کرده باشد.
قیمت برنج طارم عطری و غیرعطری
بدیهی است که ما از برنج های پرمحصول از قبیل ندا و شیرودی انتظار عطر نداریم. ولی برنج فجر تا حدودی می تواند معطر باشد.
در مجموع ما از برنج های کیفی از جمله برنج طارم انتظار داریم که معطر باشد. برنج طارم از اصیل ترین برنج های مازندران است که با توجه به مناطق مختلف از عطر مختلفی برخوردار است.
مثلا فکر کنید شما از دو منطقه مختلف از فریدونکنار برنج طارم خریداری میکنید. مشخصا برنج طارم فریدونکنار در این دو ناحیه با یکدیگر چه در عطر و چه در پخت متفاوت خواهد بود. با اینکه قیمت طارم عطری فریدونکنار برای این ناحیه یکسان است.
در نتیجه برای خرید برنج طارم عطری فریدنکنار با قیمت مناسب بایستی به مرکز فروش قابل اطمینانی دست یابید. بهترین راهکار بدون شک همین است.
اگر قیمت روز و پایه برنج طارم عطری را می خواهید با مدیر فروش مجموعه توسکا تماس حاصل فرمایید.
توصیه اخر اینکه اگر عطر برنج طارم برای شما خیلی مهم می باشد پس بهتر است برنج طارم را در برج ۶ یا ۷ یا ۸ خریداری کنید. چون در این ماه ها برنج ها تازه برداشت شده و نو هستند و عطر بسیار عالی دارند. همچنین قیمت برنج طارم معطر در این ماه ها می تواند برای مشتری جذاب و مناسب باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.