برنج طارم محلی از خوشپخت ترین و خوش عطرترین برنج های ایرانی است که از مهمترین مناطق تولید و عرضه آن به دلیل موقعیت آب و هوایی بی نظیر و خاک حاصلخیز فراوان می توان به استان های شمالی کشور اشاره کرد، شرکت پخش برنج طارم محلی از معتبرترین مراکزی است که می توانید این محصول را با کیفیت ممتاز و قیمت بسیار مناسب و مقرون به صرفه به صورت عمده خریداری نمایید.
۵ ویژگی برنج طارم محلی ممتاز
در ادامه مقاله قصد داریم تا به ۵ ویژگی بسیار مهم برنج ممتاز محلی طارم پرداخته و درباره مهمترین فواید مصرف این برنج توضیحاتی را خدمتتان عرض نماییم.
در خصوص ۵ ویژگی بسیار مهم انواع برنج طارم ممتاز می توان ویژگی های ظاهری و کیفی زیر را نام برد:
- این برنج از ظاهر کشیده ای برخوردار بوده و طول دانه های آن تقریبا بلند هستند.
- رنگ آن سفید متمایل به کرم یا همان کرم استخوانی می باشد.
- از ارقام کم محصول برنج با کیفیت عطر و طعم عالی محسوب می شود.
- از کیفیت پخت و ری عالی برخوردار می باشد.
- در تولید و کشت آن از هیچ گونه سموم یا کودهای شیمیایی استفاده نشده است، بنابراین از کیفیت ارگانیک و سلامت بالایی برخوردار می باشد.
از مهمترین فواید مصرف این برنج می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- سرشار از کربوهیدرات است، از این رو به بهبود سوخت و ساز و کاهش کلسترول خون در بدن کمک فراوانی می کند.
- دارای موادمغذی سرشاری از جمله فیبر، آهن، کلسیم و انواع ویتامین ها به ویژه ویتامین B و D است، به همین دلیل به تحکیم بافت استخوانی و رفع خونی و استرس در بدن کمک بسزایی می کند.
- از هضم و جذب بهتری برخوردار است.
- به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و در درمان و کاهش تنش های عصبی از جمله افسردگی فوق العاده مفید است.
- برای تقویت پوست و مو و لطافت و درخشندگی موها بسیار مفید می باشد.
خرید برنج طارم محلی عمده
جهت استعلام قیمت خرید برنج طارم محلی درجه یک و تهیه و سفارش این محصول به صورت عمده با قیمت استثنایی و کیفیت تضمین شده می توانید از طریق یکی از راه های ارتباطی درج شده در سایت با کارشناسان بخش فروش و پشتیبانی کالا ارتباط بگیرید.
برنج های طارم با توجه به شرایط اقلیمی منطقه رشد خود به چهار دسته کلی برنج طارم هاشمی، برنج طارم سنگی، برنج طارم دم سیاه و طارم صدری طبقه بندی می شوند.
قیمت خرید برنج طارم عمده به فاکتورهای زیادی بستگی دارد که از مهمترین آنها می توان موارد زیر را برشمرد:
- نوع برنج و برند منطقه کشت و تولید آن
- کیفیت عطر و طعم و پخت برنج
- دانه بندی و میزان یکدستی و یکنواختی دانه بندی محصول
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.