مراکز فروش برنج طارم ایرانی

برنج طارم ایرانی با کیفیت استثنایی و مشخصات منحصر فرد به صورت کاملا تازه توسط مراکز فروش این محصول به خریداران ارائه می‌شود و کسانی که قصد خرید این محصول را دارند می توانند با این مراکز برای سفارش این محصول تماس بگیرند و برنج طارم را برای خود درخواست دهند تا با قیمت مناسب این برنج برای آنها و در کمترین زمان ممکن ارسال شود و به این ترتیب این برنج را می توانند برای تامین نیاز فروشگاه خود یا صادرات به بازارهای مختلف مورد استفاده قرار دهند.

روشهای تشخیص بهترین برنج شمال

روشهای تشخیص بهترین برنج شمال برنج شمال برنجی مرغوب و با کیفیت است و روش های بسیار زیادی وجود دارد که می‌تواند برای شناسایی این برنج مورد استفاده قرار بگیرند که از جمله این روش ها می‌توان به بو کردن این محصول اشاره کرد به این ترتیب که برنج شمال در انواع معطر از طریق بو شناسایی می‌شود و این برنج ها بسیار ساده و با همین روش از برنج های هندی که فاقد هر نوع بوی هستند قابل تفکیک می باشند.

روش دیگری که برای شناسایی این برنج ها می تواند مورد استفاده باشد پختن برنج است به این ترتیب که می‌توان مقداری از برنج را به روش‌های معمول پخت و میزان ماندگاری برنج پخته را مقایسه کرده که در برنج شمال تا ساعت‌ها پس از پخت برنج همچنان نرم است در حالی که در برنج های کم کیفیت بلافاصله پس از پختن برنج و یکی دو ساعت بعد از آن سفت می شود و پس از آن بافت سختی پیدا می کند.

این برنج ها زود پخت هستند در حالی که نمونه‌های خارجی و کم کیفیت به ویژه برنج‌های هندی به زمان پخت بیشتری نیاز دارند همچنین به راحتی می‌توان قد کشیدن برنج و کیفیت آن را برای شناسایی برنج شمال بکار برد به طوری که برنج های شمال ایران اغلب دارای قدی کشیده هستند در حالی که برنج های خارجی با همان قد اولیه باقی می‌مانند و تنها یکی دو میلی متر افزایش قد پیدا می‌کنند در حالی که در برخی برنج‌های ایرانی ۵ تا ۶ میلی متر افزایش قد بعد از پخت دیده می‌شود.

برای شناسایی این نوع برنج همچنین می توان رنگ برنج را ملاک قرار داد به طوری که در مرغوبترین برنج های شمال یکدستی از نظر رنگ دیده می شود و اغلب به رنگ سفید یا سفید مایل به کرم هستند اما برنج های غیر ایرانی دارای رگه های سفید می باشند.

بررسی تنوع انواع برنج سرلاشه

بررسی تنوع انواع برنج سرلاشه فرآیند شالی کوبی شلتوک برنج در کارخانه یا به روش های سنتی انجام می شود و همیشه مقدار کم یا زیاد از برنج ها ممکن است شکسته شوند که برنج نیم دانه فجر یا برنج لاشه هاشمی از جمله آنها هستند اما وقتی درصد شکستگی یک دانه کامل برنج بسیار کم باشد و تفاوت بسیار اندکی با دانه کامل داشته باشد از آن تحت عنوان برنج سر لاشه یاد می‌شود و این برنج می تواند تفاوت چندانی با برنج دانه کامل نداشته باشد.

مشخصات برنج سرلاشه هیچ تفاوتی با برنج دانه کامل ندارد منتها فقط به خاطر اندک شکستگی پس از پخت قد کوتاه تری خواهد داشت و انواع مختلف برنج می‌توانند دارای برنج سرلاشه باشند و این فرآیند شالی کوبی است که با شکستن برخی دانه ها می تواند باعث ایجاد برنج سرلاشه در همه رقم های برنج شود بنابراین در میان همه رنجها و انواع مختلف آن ها این نوع برنج دیده می‌شود و به همین خاطر تنوع بسیار زیاد است.

برنج سرلاشه طارم، هاشمی، فریدونکنار و بسیاری از نمونه های دیگر از جمله برنج سرلاشه هستند و این برنج در نمونه های مختلف آن از نظر قیمت ارزان‌تر است به همین خاطر گزینه بسیار خوبی برای مهمانی های معمولی یا برای مصارف خانگی هستند و قیمت ارزان‌تر آن باعث می‌شود که به جای برنج‌های هندی این برنج در سفرهای غذا مصرف شود همچنین قیمت برنج لاشه هاشمی بعد از این برنج ها برای مصارف اینچنینی بسیار عالی است.

دسته بندی انواع برنج ایرانی

دسته بندی انواع برنج ایرانی انواع مختلف برنج ایرانی می‌توانند بر اساس معیارهای مختلف دسته بندی شوند که یکی از این معیارها میزان تولید برنج در زمین زراعی است به طوری که برخی از برنج ها از میزان تولید در هکتار بالایی برخوردارند و به عبارتی از برنج های پر محصول به شمار می‌روند در حالی که نمونه های دیگری از این محصول مانند برنج طارم وجود دارند که تولید در هکتار آنها پایین است.

برنج های ایرانی از نظر عطر نیز می‌توانند به انواع مختلفی تقسیم شوند به طوری که برخی از آنها به عنوان برنج معطر شناخته می‌شوند و عطر آنها بسیار زیاد است که برنج هاشمی از دسته آنها می باشند و برخی دیگر نیز مانند برنج فجر گیلان از بوی کمتری برخوردارند بنابراین دو عامل میزان بار دهی و تولید در هکتار به همراه بوی برنج می‌توانند شاخص‌هایی برای دسته بندی این محصول به شمار می‌روند و به این ترتیب و باعث تفاوت برنج ها از یکدیگر شوند.

 

برنج های ایرانی از نظر طول نیز می توانند دسته بندی شوند و قد آنها قبل از پخت و بعد از پخت می تواند متفاوت باشد به طوری که برخی از برنج ها ایرانی قبل از پختن دارای قد کمتر از ۷ میلی متر هستند و قد یا طول ۹ میلی متر دارند؛ بعد از پخت نیز این برنج ها می توانند افزایش قد پیدا کرده و از ۷ تا ۱۳ میلی متر طول داشته باشند که بر اساس همین شاخص نیز می‌توان برنج های ایرانی را دسته‌بندی کرد.

بازار خرید برنج طارم ایرانی

برنج طارم ایرانی همچون برنج طارم معطر مازندران از برنج های درجه یک کشور است که نمونه های مرغوب و باکیفیت آن در در بازار خرید این محصول توسط فروشنده آن ارائه می‌شود و مشتریان این برنج می‌توانند از طریق این بازار نیاز خود را آسانی تامین کنند و به این برنج مرغوب و ارزان دسترسی پیدا نمایند.

برنج در کیسه‌های ۱۰ کیلوگرمی به خریداران ارائه می‌شود و کسانی که قصد خرید این برنج به صورت عمده را دارند می‌توانند نوع بسته‌بندی آن را نیز مشخص کنند و به این ترتیب این محصول را با حداقل قیمتی که امکان پذیر است برای خود به دست آورند؛ بالاترین کیفیت برای این محصول ارائه می‌شود و برنج به صورت تضمینی از نظر عطر و سالم بودن آنها به مشتریان ارائه می گردد که می تواند مورد استفاده صادر کنندگان برنج به بازارهای جهان باشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

واتساپ